Bethelkirkens Baptistmenighed
Home
Calender
News
Contact
Link
Download
Cookies
Bethelkirken Now
Congregational
Work Branches
Aktiviteter
Persondata
Ressourcer
Practical Matters
Praktiske sager
The History
Dansk · EnglishBethelkirken -> The History -> Persondata    Share
Log in

I Bethelkirken tager vi persondata alvorligt. Vi deler ikke dine data med andre uden tilladelse og vi tager hensyn til dit privatliv, når vi bruger sociale medier.


Samtykkeerklæring DK

Privatlivspolitik for ansatte DK

Privatlivspolitik - Generel DK

Manual for beskyttelse af persondata DK

Bethel nyhedsbrev
Bethelkirken on Facebook

Persondata

Persondataloven stiller også krav til frikirker som Betehlkirken. Læs her, hvordan vi arbejder på at overholde lovgivningen.

Bethelkirkens arbejde med at beskytte persondata tager udgangspunkt i Lov nr. 502 af 23. maj 2018, Databeskyttelsesloven, der implementerer og supplerer EU's Databeskyttelsesforordning 2016/6679 af 27. april 2016.

I Bethelkirken har vi hentet inspiration fra lignende organisationer, Datatilsynets vejledninger og (især) Justitsministeriets "Ofte stillede spørgsmål" om frivillige foreningers behandling af personoplysninger. 

I menuen til venstre vil vi løbende udbygge vores dokumentation mv.


December 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
48 1
49 2 3 4 5 6 7 8
50 9 10 11 12 13 14 15
51 16 17 18 19 20 21 22
52 23 24 25 26 27 28 29
53 30 31
YouTube Bethelkirken9000
BiD on YouTube
Bethelkirkens Baptistmenighed
Niels Ebbesens Gade 14 · 9000 Aalborg
Contact
E-mail info(at)bethelkirken.dk
E-mail webmaster webtjener(at)bethelkirken.dk
MMX-CMS v.2.4.9 - 2017.06.30. ViggoWeb ©2010-2017