Aktiviteter

Foodbank

Foodbank er vores indsats for at mindske madspild og give værdigt trængende luft i økonomien. Hver onsdag henter vi overskudsmad i en række supermarkeder, som vi efterfølgende deler ud. 

Vi holder Foodbank i Bethelkirken hver onsdag kl. 14, hvor man kan komme og hente mad.

Du kan også være frivillig i Foodbank og enten være med til at hente mad om formiddagen eller dele det ud fra kl. 14. Det kræver ingen tilknytning til Bethelkirken at være frivillig, du skal blot have lyst til at gøre en forskel for mennesker.

Klassisk Gudstjeneste

Klassisk gudstjeneste er for dig, der kan lide traditionelle salmer og en kort prædiken. Gudstjenesten varer maksimalt en time, og efter gudstjenesten serverer vi kaffe og kage omkring bordene. Her er der plads til at snakke om dagens gudstjeneste, ugens begivenheder og alt det, du kan have lyst til at snakke med andre om. 

Vi holder klassisk gudstjeneste ca. en søndag om måneden kl. 14.

Gudstjenester

Gudstjenesterne i Bethelkirken foregår hver søndag kl. 10.30. 

Til gudstjenesten vil du opleve lovsang, en prædiken og fællesskab på tværs af generationer. Der er plads til alle, og du er altid velkommen. 

En gudstjeneste varer ca. 1,5 time. Efter gudstjenesten byder vi altid på kirkekaffe og hyggeligt fællesskab.

Alpha

Er du nysgerrig på, hvad den kristne tro egentlig handler om? Så er et Alpha-kursus sikkert noget for dig! Alpha-kursus er 10 aftener og en lørdag, hvor vi gennem foredrag, samtale og hyggeligt fællesskab gennemgår nogle af de mest grundlæggende emner i den kristne tro, bl.a.:

– Hvorfor læse i Bibelen?
– Hvem er Jesus og hvorfor døde han?
– Hvordan beder jeg?

Hver aften starter med et måltid mad, og det er helt gratis at deltage. Tilmelding og yderligere info på alpha@bethelkirken.dk

Kontakt

Vil du høre mere om vores aktiviteter, eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Find kontaktinformationer her