Børnefamilier

Messy Church

Messy Church er kirke for hele børnefamilien, hvor der er plads til, at det hele må være lidt rodet.

På udvalgte fredage danner Messy Church rammen for en eftermiddag med aktiviteter for børnene og med plads til gode samtaler mellem forældrene.

Vi starter kl. 16.30 med drop-in, hygge og kaffe, derefter fortsætter vi med kreative aktiviteter for hele familien og en kort andagt med børnelovsang. Messy Church slutter altid med fællesspisning kl. 18.

Datoerne offentliggøres i kalenderen, i menighedens nyhedsbrev og på vores Facebook-side.

Børnekirke

Kirke i børnehøjde hver søndag, mens der er gudstjeneste. Vi starter sammen med de voksne til gudstjenesten og går ud sammen, når vi har sunget vores Børnekirkesang.  Vores børnekirke er delt i 3 aldersgrupper:

Hulahop: 0 – 2 år med forældre. Vi leger og har mulighed for at følge med i gudstjenesten.

Kidz: 3 – 7 år Vi er vilde med levende bibelhistorier, kreativitet, sang og bevægelse.

Tween: 8 – 13 år Vi er nysgerrige på hvem Jesus er, og hvad vi kan bruge biblen til.

TeenClub

Vores TeenClub i Bethel, Unmuted, er skøre og festlige aktiviteter. Her handler det ikke om hvad du kan, men hvem du er – så bare vær dig selv. Kom i Unmuted og lær om dig selv og kristendommen, i relation med andre. I Unmuted mødes vi også med unge fra vores menighed, og teenagere i byens andre kirker. Vi mødes hver onsdag kl. 19 – 21.
Unmuted er for teenagere i alderen 14 – 19 år.

Juniorklub

Juniorklubben, Rock Solid, er et “frikvarter” hvor du kan være dig selv, så kom til Rock Solid og lær om dig selv og kristendommen, i relation med andre. Her er der voksne og ældre unge, der ser dig. Vi mødes onsdag i lige uger kl. 16 – 17.30. Rock Solid er for alle i 3. – 7. klasse.

Spejder

Spejder er aktiviteter for børn og unge i naturen. Gennem klassiske og moderne spejderaktiviteter udfordrer spejderarbejdet børn og unge til at lære og udvikle sig i fællesskab.

De 3 – 9 årige mødes lørdage i ulige uger ved infohuset i Østerådalen kl. 10 – 13. Indtil man starter i skole, skal man have en voksen med til spejder.

Legestue

Hver fredag er Bethelkirkens legestue åben. Her er især plads til børn i alderen 0 – 5 år, og deres forældre eller bedsteforældre. Uanset om du er på barsel, hjemmegående, eller tager en fredagsfridag, er du velkommen i vores fantastiske legestue, som er indrettet til leg og læring.

Vi har fokus på hyggeligt fællesskab, hvor både børn og voksne kan danne nye relationer. Vi serverer brød og kaffe, og sørger for lege, sang og bevægelse.

Du er velkommen til at kigge forbi og se, om det er noget for dig.

Legestuen er åben hver fredag (dog ikke i skolernes ferier) kl. 9.30-12.00

Du og dine børn er meget velkomne til vores aktiviteter for børn og teenagere.

Hvis du har spørgsmål, eller vil vide, hvornår vi mødes næste gang, er du meget velkommen til at kontakte os.

Find kontaktinformationer her