Børnefamilier

Messy Church

Messy Church er kirke for hele børnefamilien, hvor der er plads til, at det hele må være lidt rodet.

Én fredag om måneden danner Messy Church rammen for en eftermiddag med aktiviteter for børnene og med plads til gode samtaler mellem forældrene.

Vi starter kl. 16.30 med drop-in, hygge og kaffe, derefter fortsætter vi med kreative aktiviteter for hele familien og en kort andagt med børnelovsang. Messy Church slutter altid med fællesspisning kl. 18.

Datoerne offentliggøres i kalenderen, i menighedens nyhedsbrev og på vores Facebook-side.

Børnekirke

Børnekirken laver kirke i børnehøjde hver søndag, mens der er gudstjeneste. Vores børnekirke er delt i 3 aldersgrupper:

Hulahop: 0 – 2 år med forældre. Vi leger og har mulighed for at følge med i gudstjenesten.

Kidz: 3 – 7 år Vi er vilde med levende bibelhistorier, kreativitet, sang og bevægelse.

Tween: 8 – 13 år Vi er nysgerrige på hvem Jesus er, og hvad vi kan bruge biblen til.

Børnene starter sammen med de voksne til gudstjenesten og går ud sammen, når vi har sunget vores Børnekirkesang.

TeenClub

TeenClub er fede aktiviteter, spændende andagter og meningsfulde relationer. Det er for alle teenagere, uanset om deres forældre er en del af Bethelkirkens fællesskab.
Teenagerne mødes hver onsdag kl. 19 – 21

Juniorklub

I Bethelkirkens Juniorklub mødes 8-12-årige (2. – 6. klasse) til fede aktiviteter og levende andagter. Dit barn er velkommen uanset om I er en fast del af Bethelkirken eller om du har lyst til at give dit barn et fællesskab med andre jævnaldrene.

Juniorklubben mødes hver anden onsdag kl. 16 – 18

Spejder

Spejder er aktiviteter for børn og unge i naturen. Gennem klassiske og moderne spejderaktiviteter udfordrer spejderarbejdet børn og unge til at lære og udvikle sig i fællesskab.

De 3 – 9 årige mødes lørdage i ulige uger ved infohuset i Østerådalen kl. 10-13. Indtil man starter i skole, skal man have en voksen med til spejder.

De 10 – 15 årige mødes hver tirsdag i Bethelkirken kl. 18.30-20.00

Barselscafé

Vores barselscafé er åben hver anden onsdag formiddag for forældre og deres børn, som går hjemme i hverdagen. Vi mødes til hyggelige samtaler og en kop god kaffe.

Du er velkommen til at kigge forbi og se, om det er noget for dig.

Du og dine børn er meget velkomne til vores aktiviteter for børn og teenagere.

Hvis du har spørgsmål, eller vil vide, hvornår vi mødes næste gang, er du meget velkommen til at kontakte os.

Find kontaktinformationer her