Unge

Dagligstuen

Dagligstuen er et fællesskab for unge med plads til samtaler om hverdag og tro, og med plads til hygge.

Inden Dagligstuen er der fællesspisning. Det koster 25 kr. at spise med.

Dagligstuen mødes hver onsdag . Fællesspisning starter kl. 18, og kl. 19 samles vi til ungdomsfællesskab.

Du er velkommen til både spisning og fællesskab eller til kun at være med til den ene del.

Gudstjenester

De unge i Bethelkirken deltager i menighedens gudstjenester hver søndag kl. 10.30. I gudstjenesten vil du opleve lovsang, en prædiken og fællesskab på tværs af generationer. 

Til gudstjenesterne i Bethelkirken er der plads til alle, og du er altid velkommen.

Gudstjenesterne starter kl. 10.30 og varer ca. 1,5 time. Efter gudstjenesten byder vi på kirkekaffe og hyggeligt fællesskab. 

Nogle søndage spiser de unge uformel frokost sammen. Det opstår ofte spontant, men hvis du har lyst til at være med, kan du kontakte os på Facebook eller tage fat i vores ungdomsmedarbejder, så sørger vi for at tage fat i dig efter gudstjenesten. 

Netværksgrupper

Netværksgrupper er mindre grupper, hvor vi kommer tættere på hinanden end i de store fællesskaber. En gruppe består typisk af 5-10 personer, som mødes hjemme hos hinanden. I netværksgrupperne deler vi op- og nedture i livet med Gud og livet generelt. Vi snakker ofte med udgangspunkt i undervisningen fra Dagligstuen, men man kan sagtens være med, selvom man ikke har været en del af Dagligstuen. 

Netværksgrupperne mødes ca. hver anden uge, og grupperne mødes på forskellige dage. 

Kontakt

Hvis du vil prøve en netværksgruppe eller vil høre mere om Dagligstuen og vores gudstjenester, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Find kontaktinformationer her