Støt økonomisk

Er du medlem af Bethelkirken, og vil du vide mere om at bidrage til kirkens økonomi? Så læs mere her 

Hvorfor give? 

Bethelkirken er en frikirke, der bygger på menneskers tro, vilje og gavmildhed. Vi ved at vores muligheder for at være kirke er størst, når vi er mange, der løfter i flok. Derfor har vi brug for dig! Budskabet om Jesus fortjener din støtte.

Men at give handler om meget mere, end at støtte Bethelkirken økonomi. Vi tror på, at Gud ønsker, at vi lever et gavmildt liv. Vi tror på, at vi gennem vores gaver takker Gud for den overflod, Han har velsignet os med. Giv ikke af pligt eller dårlig samvittighed, men giv af taknemmelighed og lyst til at udbrede budskabet om Jesus.

Hvordan?

Du kan støtte vores arbejde økonomisk ved at overføre et beløb på MobilePay 377666 eller lave en bankoverførsel til Reg.nr. 9070 / Kontonr. 1629892989 (Sparekassen Vendsyssel)

Det praktiske

Bethelkirken er en frikirke. Det betyder også, at vi er en selvfinansieret forening, hvor medlemskab ikke er betinget af kontingentbetaling. Vi modtager heller ikke midler opkrævet gennem kirkeskatten eller anden særlig støtte til kirker. Alle kirkens aktiviteter, driftsomkostninger, diakonale og humanitære arbejde er finansieret af frivillige gaver, som vi modtager fra vores medlemmer, gæster og andre med interesse for at kirkens arbejde.

Mulighed for skattefradrag

Gaver til Bethelkirken er fradragsberettigede, hvis du benytter nedenstående ordninger. Skatteværdien af fradraget er cirka 25 %. Du får altså cirka en fjerdedel af din gave tilbage via SKAT. Skattefradrag forudsætter, at du har oplyst dit CPR-nummer til Bethelkirken.

Gaver (Ligningsloven §8A)

Ved almindelige gaver, kan du få fradrag for op til 17.000 kr. i år. Ordningen forudsætter, at du ved alle overførsler påfører dit navn. Hvis vi har modtaget dit CPR-nummer, indberetter vi din gave til SKAT. Beløbet vil fremgå af din årsopgørelse.

Støt Bethelkirken i dit testamente

Et testamentet giver dig mulighed for at støtte Bethelkirken med en del af eller hele din arv. En arv er en stor gave for en menighed som vores, og vi er glade for det du kan give uanset størrelsen. 

Vi har lavet en aftale med virksomheden Dokument 24, som betyder, at du gratis kan oprette dit testamente hos dem, hvis du vælger at donere arv til os. 

Læs mere om testamente, arv og samarbejdet med Dokument 24 her

Spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om økonomi i Bethelkirken er du velkommen til at kontakte os på kasse@bethelkirken.dk

Offentlig indsamling

Bethelkirken har tilladelse fra Indsamlingsnævnet til at indsamle offentligt. Du kan finde tilladelser og regnskaber på Indsamlingsnævnets hjemmeside. Søg på “Bethelkirkens Baptistmenighed”

Download regnskabet for 2021/2022 som PDF her

Download regnskabet for 2020/2021 som PDF her