For unge og voksne 17+

Udviklende formiddage
“Følg mig” er temaet på Bethelkirkens Sommerfestival. Det vil hver formiddag danne rammerne for undervisningen, samtaler og lovsang.

Dagligstuen
Vores fantastiske ungdomsarbejde byder velkommen til en aften med lovsang, prædiken og samtale. Her skal du huske det gode humør, kaffekoppen og dine brætspil-skills, da aftenen vil slutte med hygge og spil i lejrens cafe.

Aftenmøde
Fredag aften vil der være et aftenmøde med forkyndelse, lovsang, forbøn og mulighed for at dele sit vidnesbyrd. Lad os sammen lovprise og takke Gud.

Tid med Gud
På lejren vil der være områder som indbyder til fordybelse og stilhed, her kan du gå hen og have stilletid med Gud.

For børn

Børnekirke
Når de voksne skal til formiddagsmøder vil der være børnekirke. Her skal vi på opdagelse i naturen, spille, lege og hører fantastiske historier fra biblen om hvordan folk følger Jesus.

Er du under 4 år vil vi gerne du tager mor eller far med.

Bibel, Bøn og Bamser
Bibelhistorie, bøn og bamser er for børn og deres bamser.
Hop i dit nattøj, find din ynglings bamse, så du er klar til at lytte til en god historie

Vi slutter af med at bede for hinanden.

Børnebio
Fredag aften vil der være biograf med Disneyfilm, slushice og popcorn

For teenagere

Er du 12-16 år er det helt okay at tage på lejr uden mor og far, da der hele lejren igennem vil der være noget for teenagere. Vi skal spille spil, se film, dyrke sport, lege med vand og mange andre vilde aktiviteter.

Teenclub
Der vil være teenclub hver formiddag mens der er møde.

Movie Night
Torsdag aften vil der være biograf med Marvel-film, slushice og popcorn.

For hele lejren

Plads til hygge og samtale i fællesskabets tegn
Hele lejren igennem vil vores cafeområde være åbent. Her kan vi spille, hyggesnakke og være kreative. Her vil du også kunne købe slushice og andre lækkerier i vores kiosk.

Eftermiddage med workshops og slaraffenland:
Lejrens eftermiddage vil byde på digital skattejagt, sport, kreative værksteder, hoppepuder mm. Torsdagens workshop vil have fokus på vores mangfoldige fællesskab. Her skal vi på løb sammen, hvor vi skal dyste i hold på tværs af alder, køn og nationalitet.

Vi glæder os til at hygge med jer i lejrens eftermiddagstimer.

Messy Church
Fredag eftermiddag skal vi sammen holde gudstjeneste i børnehøjde. Det hele starter med kaffe, kage og kreative legestationer. Sammen skal vi synge og danse sammen med vores børn, vi skal hører historie og slutter af med at spise sammen.

Lejrbål
Vi har til denne aften bestilt klar himmel og stjerner. Vi glæder os til at sidde sammen med dig omkring det knitrende bål. Spejderne har lovet at lede os igennem et underholdende lejrbål som vil skabe glæde og latter.

Festlig afslutning
Lørdag eftermiddag vil Masterchef-køkkenet og Bagedyst-teltet være åbent, og klar til at vi sammen laver lækker mad til aftens fest.

Der vil være et helt specielt program for alle børn denne eftermiddag. Om aftenen sætter vi os til bords og nyder alle herlighederne. Så stryg skjorten, og pak en kjole, så vi sammen kan holde et brag af en fest.

Gudstjeneste
Søndagens gudstjeneste holder vi også på lejren, og her vil du kunne komme fra morgenstunden og spise morgenmad. Der vil ikke være gudstjeneste i Bethelkirken denne søndag.

Læs mere om praktisk info og tilmelding