Skip to main content

Opdateret 2. november 2020

Bethelkirken er som alle andre ramt af, at COVID-19 fylder vores hverdag. Her på siden kan du altid finde seneste informationer om, hvad vi i Bethelkirken gør for at forhindre smittespredning.

Gudstjenester

Ifølge retningslinjerne kan vi holde gudstjeneste for op til 80 mennesker i Bethelkirken. Hvis vi er flere end 40 til gudstjeneste synger vi ikke med på lovsangene, men er vi 40 eller færre kan vi stå med to meters afstand og synge med. Når vi starter gudstjenesten gør vi opmærksom på, hvis vi er for mange til at synge.

Stolene står sammen i rækker, så man kan sidde med dem, som man er i “boble” med. Der skal være tre tomme stole mellem hver boble.

Mundbind er et krav i kirken. Man kan tage mundbindet af, når man sidder på sin plads, og man behøver ikke have det på, når man rejser sig, som et led i gudstjenesten.

Kirkekaffe foregår med servering. Hvis vejret er godt tager vi kaffen udenfor kirken. Hvis vejret ikke er med os, kan du blive siddende i kirken, så bliver kaffen serveret for dig. Når gudstjenesten slutter fortæller mødelederen, hvordan kaffen bliver serveret.

Brug indgangen, som vender mod Niels Ebbesens Gade. Vi holder kun gudstjeneste i kirkesalen, så det er den eneste dør, som er åben. Hvis du skal hænge din jakke, kan den hænge bagerst i kirkesalen.

Gudstjenesten livestreames stadig på Facebook, så du kan se med hjemmefra.

Børnekirke

Børnekirken er åben. Børnene går direkte i børnekirke, når de kommer. De kan gå gennem kirkesalen, hvor medarbejderne står klar til at tage imod dem.

Øvrige aktiviteter

Vores øvrige aktiviteter åbner løbende. Følg med her på siden eller på Facebook og i nyhedsbrevet, hvor vi løbende skriver, når aktiviteter begynder igen. Herunder er de aktiviteter, som er startet efter den seneste nedlukning.

Dagligstuen

Dagligstuen mødes igen hver onsdag. Kl. 18 er det mad udendørs, og kl. 19 begynder gudstjenesten.

Spejder

Spejderarbejdet er startet igen. De 3-10-årige mødes kl. 10-13 lørdag i ulige uger i Østerådalen. De 10-15-årige mødes hver tirsdag kl. 18.30-20.00 i Bethelkirken. Som udgangspunkt er alt spejderarbejdet udendørs.

Klassisk Gudstjeneste

Vi når at holde klassisk gudstjeneste en gang inden sommerferien. Hold øje med kalenderen, hvor vi skriver, når detaljerne er på plads.

TeenClub

Teenagerne mødes fortsat hver mandag kl. 19. De mødes nu indendørs i kirken.

Vi håber, at du fortsat vil være med til at holde fast i vores fællesskab. Der er stadig mennesker i vores kirke, som ikke kan komme i kirke. Ring eller skriv til dem, som du tænker, kunne have brug for en snak.