Opdateret 2. november 2020

Bethelkirken er som alle andre ramt af, at COVID-19 fylder vores hverdag. Her på siden kan du altid finde seneste informationer om, hvad vi i Bethelkirken gør for at forhindre smittespredning.

Vi holder kirke online

Regeringens restrektioner betyder lige nu, at vi ikke mødes fysisk i Bethelkirken. MEN! Vi holder stadig gudstjenester hver søndag kl. 10.30, som vi sender live på Facebook.

Vi håber, at du vil være med til at holde fast i vores fælleskab. Ring eller skriv til dem i menigheden, som du tænker kunne have brug for en snak, og lad os sammen bede for hinanden i en svær tid.

Ind i mellem laver vi nogle spontane arrangementer live på Facebook eller på Google Meet. Følg med i nyhedsbrevet eller på Facebook, hvor vi annoncerer arrangementer.