Skip to main content
Uncategorized

Julen i Bethelkirken

By 14. november 2022april 18th, 2024No Comments

Velkommen til Julens arrangementer i Bethelkirken. Her kan du læse, hvad der sker i Bethelkirken, og hvordan du kan være med.

Julebyggeevent med LEGO

Bethelkirken inviterer til julebyggeevent med LEGO. Vi glæder os til at inviterer alle byens børn indenfor d. 26. og 27. november. Sammen skal vi bygge en juleby i LEGO med både huse, politistation, havn, kirke og hvad man ellers kan finde på. Derudover skal vi lytte til fortællinger fra Bibelen. Eventet er tiltænkt børn i alderen 5-12 år, men legesyge teenagere og forældre er også velkomne.
Vi mødes lørdag d. 26. november kl. 09 til 15 og igen søndag d. 27. november kl. 10 til 14. Det er gratis at deltage i eventet, men der vil begge dage blive serveret frokost, som koster 30 kr. (børn under 3 år spiser gratis). Tilmelding er ikke nødvendig, og du er velkommen uanset om du kan være med et par timer eller alt tiden begge dage.

Adventsgudstjenester

Vi fejrer adventsgudstjenester sammen den 27. november, 4. december, 11. december og 18. december kl. 10.30. Vær med, når vi tænder adventskransen og for alvor begynder nedtællingen til julen.

Dagtræfs julefrokost

Dagtræf mødes den første torsdag i hver måned, og den 1. december kl. 12.30 er det blevet tid til Dagstræfs traditionsrige julefrokost. Dagtræf er mest for seniorer, der har fri i hverdagene, men du er velkommen uanset, hvem du er.

For at vi er sikre på, at der er mad nok, er tilmelding nødvendig. Du kan tilmelde dig på listen på opslagstavlen i kirken eller til Hanne Eskildsen på telefon 2673 9612. Det koster 100 kr. at spise med.

Julefest for alle generationer

Fredag den 2. december holder vi Bethelkirkens store JULEFEST! Kom og vær med til en hyggelig dag. Du er velkommen, uanset om du vil være med til et, to eller alle tre programmer i løbet af dagen. 

Program for julefesten:

Kl. 16.00-18.00: Kom og vær med til JULEFEST for alle aldre – Temaet er LYS. Det bliver en eftermiddag, hvor vi skal pynte juletræ, lege, synge og danse. Kom og tag del i festen!

Kl. 18.00-20.00: Viinviterer til en top-lækker JULEMIDDAG, hvor der undervejs vil være musikalske indslag og underholdning. Prisen er 100 kr., studerende og børn fra 6 år skal betale 60 kr. Børn under 6 år er gratis Du tilmelder dig på tilmelding@bethelkirken.dk. Her skriver du hvem/hvor mange der deltager. Der er kun 110 pladser – sidste år havde vi udsolgt, så skynd dig at tilmeld dig og dine kære.

Kl. 20.00-22.00: Når julemiddagen er slut, åbner vi brætspilcafen med julemusik og snolder. Bliv hængende, nyd en kop kaffe i selskab med unge og voksne.

BørneBussen – Juleværkstedet på hjul

BørneBussens julegaveværksted kommer til Bethelkirken, og alle børn og barnlige sjæle er velkomne til at kigge forbi.

I juleværkstedet kan du lave:

  • Trækasser til seks dåser og et køleelement
  • Blomsterbuket af perler
  • Nøgleholder i træ
  • Knyttet armbånd

Kirkens spejdere lave bål og juleløb i gården, mens børnebussen er åben, vi sørger for kaffe og småkager, og fra kl. 18 er der mulighed for at købe et måltid mad.

Vær med den 12. og 13. december kl. 15-19

Julehygge for teenagere og unge

Onsdag den 14. december kl. 18-21 mødes TeenClub og Dagligstuens unge til en seriøs omgang julehygge. Vi skal markere, at julen er ved at være tæt på, spise lækker mad sammen og sparke julestemning helt ind i hjertet.

Juleaftensgudstjenester

Juleaftensdag holder vi to julegudstjenester med juleevangeliet og julesalmer. Du kan være med den 24. december kl. 10.30 til julegudstjeneste i børnehøjde eller kl. 14 til en klassisk julegudstjeneste.